BADANOTIS
Instagram Twitter Google + Facebook Youtube Goear RSS
Lunes
24 de Julio de 2017
Web de noticias de Badalona
y Sant AdriàAgenda
Estiu amb Ritme amb Alicia Martel Información del lugar en Google Map

DATA: dijous, 27 de juliol de 2017 a les 19 h

 

LLOC: Centre Cívic Morera

 

 

Actuació gratuïta de música amb Alicia Martel, integrant del col·lectiu “Dona Cancó”.

Lugar: CENTRE CÍVIC MORERA
Fecha: 27/07/2017 19:00

'A la voreta del mar' amb la companyia Patawa Información del lugar en Google Map

Es tracta d'un espectacle amb una escenografia molt elaborada i que té el color blau i el mar com a element conductor.Amb aquest esdeveniment els infants de 0 a 3 anys podran fer un passeig per la platja, jugar amb les onades, buscar conquilles a la sorra i fer volar l'estel.Tot això amb música i les cançons que tant agraden als més petits de la casa.La companyia Patawa està formada per l'Antonio Angel i l'Esther, és una jove companyia avesada a la sensibilitat creativa que idea, produeix i executa espectacles familiars per apropar petits i grans al món de la màgia i de la il·lusió que mai hauríem d'abandonar, amb la cura i la delicadesa de qui és conscient que la tendresa, la diversió i la participació són les eines primordials per obrir el cor i ser feliç.

Lugar: BIBLIOTECA SANT ROC
Fecha: 14/09/2017 18:00

Quin desastre de flautista! Información del lugar en Google Map

Conte a càrrec de les voluntàries de la Comissió PSEVB de la Guàrdia Urbana de l’Ajuntament de Badalona.

 

El flautista d’Hamelin, molt content, passeja com si res tocant la flauta. Però té un problema: no coneix els senyals de tràfic! Encara sort que els habitants d’Hamelin li donen un cop de mà per poder continuar el passeig.

 

De la col·lecció de contes “Y… érase otra vez”

 

 

Activitat emmarcada en la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que tindran lloc del 16 al 22 de setembre.

Lugar: BIBLIOTECA LLOREDA
Fecha: 19/09/2017 17:30

Taller d'estimulació visual i descoberta d'imatges Información del lugar en Google Map

Taller a càrrec de Marta Ardite.

 

Avui dia encara sabem molt poc sobre com es relacionen els més petits amb les imatges que els pares i educadors, podrem observar de prop aquesta interacció i afavorir des de l'inici un entorn on puguem expressar aquestes relacions per tal de fer-los prendre consciència de la seva pròpia mirada. Exercitant la mirada i trinat continguts visuals de qualitat, podrem crear les bases per a una futura lectura de la imatge amb les següents habilitats: Identificació de diferents llenguatges artístics i formes d'expressió, Apreciació estètica i Aprendre a descodificar les imatges, captar i emetre missatges. Amb aquest taller els infants coneixeran diferents eines i materials que els acompanyaran en el seu camí de descoberta del món a través de les imatges dels llibres i d'altres suports.

 

 

Per edats entre 0 i 3 anys.

Lugar: BIBLIOTECA LLOREDA
Fecha: 21/09/2017 17:30

Minimúsics Información del lugar en Google Map

Minimusics és un projecte d’educació musical innovador que té com a principal objectiu fomentar l’educació musical primerenca en l’entorn familiar i escolar des d’una experiència directa, profunda i feliç.Aquest camí parteix de la vivència musical activa, implicant tot el cos i els sentits. A través del joc, la creativitat, l’espontaneïtat, la intuïció i l’afecte. D’aquesta forma anirem construint una sèrie d’habilitats musicals com l’afinació, la coordinació, el sentit rítmic i harmònic, la creació, la improvisació... que s’integraran naturalment en l’infant i l’ajudaran en la resta d’aprenentatges.Crearem un entorn d’escolta i alegria on l’infant i les seves necessitats siguin el més important. Per fer que aquesta experiència quedi per tota la vida com un aprenentatge fonamental.

Lugar: BIBLIOTECA CANYADÓ I CASAGEMES - JOAN ARGENTÉ
Fecha: 26/09/2017 18:00


Aviso Legal  -  Política de Privacidad  -  Contacto

La 'b' estilizada es un diseño de Manuel Esteban - Badanotis© 2009 - 2017 - Contacto webmaster