BADANOTIS
Instagram Twitter Google + Facebook Youtube Goear RSS
Domingo
26 de Mayo de 2019
Web de noticias de Badalona
y Sant AdriàAgenda
Espectacle teatral: "Mestre Fabra, Caçador de Paraules"

Aquest 2018 és l'Any Fabra, un any dedicat a commemorar la figura i l'obra de Pompeu Fabra en complir-se els 150 anys del naixement de lingüista i gramàtic català més il·lustre, i els 100 de la publicació de la Gramàtica catalana.

A les biblioteques ho celebrem amb aquest espectacle inspirat en el mestre Fabra.

"La Carola viu en una casa plena de llibres que amaguen coses màgiques i inimaginables. Tota aquesta biblioteca és del seu pare; un home ben especial que és tot un savi i un gran mestre de les paraules: es diu Pompeu Fabra. El Mestre Fabra estima les paraules, les adorm, les riu i les somia; les pesca, les planta i les cull; les caça! Sí, és tot un caçador de paraules que s'ha proposat posar fil a l'agulla, fer neteja i ordenar-les com cal."

Tothom el que vulgui es podrà acostar a la figura del lingüista gràcies a aquest espectacle recomanat a partir de 6 anys. L'espectacle obre un món poètic fascinant entorn de Fabra: la seva passió per les paraules, el seu treball incansable per recollir-les, les seves disputes amb mossèn Alcover, el seu projecte ordenador de la llengua o, també, el seu exili a França. Aquesta activitat va a càrrec de Clara Soler.

Lugar: Biblioteca Lloreda
Fecha: 18/10/2018 17:30

Aviso Legal  -  Política de Privacidad  -  Contacto

La 'b' estilizada es un diseño de Manuel Esteban - Badanotis© 2009 - 2019 - Contacto webmaster