BADANOTIS
Instagram Twitter Google + Facebook Youtube Goear RSS
Jueves
4 de Junio de 2020
Web de noticias de Badalona
y Sant Adrià 

 

Els beneficis de la natació segons Mireia Belmonte


La natació és un esport recomanat per a totes les edats, a causa del gran nombre de beneficis que la seva pràctica proporciona, des d'afavorir una millor condició física fins a reduir l'estrès i millorar la capacitat pulmonar. Per tot això, els metges solen recomanar-la en més del 80% dels casos.

La nedadora Mireia Belmonte, campiona olímpica en 200 metres papallona a Río 2016 i guanyadora de 24 ors, 19 plates i 7 bronzes entre Jocs Olímpics, mundials i europeus, al costat del seu equip tècnic, ha realitzat un curs online sobre natació que es diu
"Mireia Belmonte enseña natación"amb Unycos, la primera plataforma espanyola en la qual els millors esportistes i artistes mundialment reconeguts mostren tots els seus coneixements, consells i experiències.

El curs té una durada de més de 3 hores de vídeo i conté ebooks, tasques i test per a posar a prova tot l'après i enregistraments de 360º. Es tracta d'una oportunitat única per a descobrir les claus tècniques i teòriques d'aquest esport explicades per Mireia Belmonte, Fred Vergnoux -el seu entrenador-, Javier Argüelles -preparador físic enaigua i en sec-, Miguel Cabezas -nutricionista- i Raúl Arellano -biomecánico i catedràtic de Ciències de l'Esport-.

Entre els secrets que aquests professionals de la natació revelen al llarg dels mòduls que ofereix el curs, es troben les claus de cada estil, els mètodes de preparació físics i psicològics, els consells per a afrontar una competició, les millors rutines per a seguir els entrenaments o l'alimentació més adequada per a exercir aquest esport amb èxit.

Davant dels esports de contacte, la natació presenta l'avantatge de generar un baix risc de lesions i d'implicar un gran nombre de músculs en la seva realització, raó per la qual no només és practicada per motius d'oci, sinó també per salut. Segons la campiona olímpica Mireia Belmonte i el seu equip, alguns dels beneficis principals que ofereix aquest esport són:

1. Al ser una activitat que desenvolupa els músculs de tot el cos, millora al mateix temps l'elasticitat i enforteix les articulacions. "En surar per l'aigua, és més agradable per a les articulacions i per a músculs que altres esports de contacte. És una disciplina suau", afirma Belmonte.
2. A diferència d'altres esports aeròbics com l'atletisme o la bicicleta, augmenta la flexibilitat i afavoreix la coordinació i agilitat.
3. Nedar ajuda a tenir un millor equilibri i, al mateix temps, a aconseguir un temps de reacció més eficient i ràpid. En practicar aquest esport, el flux sanguini augmenta, i amb això, també es millora en gran manera la memòria i s'afavoreix l'aprenentatge.
4. És un exercici que ajuda a controlar l'estrès, l'ansietat i a elevar l'estat d'ànim. Segons la nedadora, contribueix "a millorar la confiança en un mateix i a desenvolupar la nostra independència". I en tractar-se d'un esport individual, "permet centrar-se en un mateix, reflexionar i desconnectar del dia a dia", afirma Vergnoux.
5. És un esport recomanable per a tots els grups d'edat. Des dels més petits fins als vells poden beneficiar-se de la seva pràctica.
6. Juntament amb una correcta alimentació i hidratació, afavoreix el somni reparador i el descans.

En definitiva, practicar natació amb regularitat aporta nombrosos beneficis per a la salut. El curs online de Unycos proporciona tota la informació detallada sobre aquest esport de la mà de Mireia Belmonte.

Preu: 100 €. 14 módulos. Duració mínima de 3 mesos.

Sobre Unycos

Unycosés la primera plataforma espanyola de cursos online en la qual esportistes i professionals mundialment reconeguts mostren els seus coneixements, donen consells i narren les seves experiències. Per exemple Lewis Amarante, ambaixador espanyol de la signatura de cosmètics Max Factor Espanya, descobreix els secrets i les millors tècniques del maquillatge dels professionals o el coach Ismael Cala revela les claus del desenvolupament personal per a fer de la creativitat el secret de l'èxit.

 

www.unycos.com

.


Aviso Legal  -  Política de Privacidad  -  Contacto

La 'b' estilizada es un diseño de Manuel Esteban - Badanotis© 2009 - 2020 - Contacto webmaster