BADANOTIS
Instagram Twitter Google + Facebook Youtube Goear RSS
Domingo
12 de Julio de 2020
Web de noticias de Badalona
y Sant AdriàL’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, la Fundació Roca i Pi, la Fundació Formació i Treball i Àngels-Empresa d’Inserció signen un conveni per implementar el projecte Angels en aquest municipi

Redacción - 24/04/2015 11:27

L’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, la Fundació Roca i Pi, la Fundació Formació i Treball i Àngels-Empresa d’Inserció signen un conveni per implementar el projecte Angels en aquest municipi.

El projecte Àngels va néixer el setembre de 2010 fruit de la col·laboració entre l'Ajuntament de Badalona, la Fundació Roca i Pi, el Gremi d'Instal·ladors del Barcelonès Nord i Baix Maresme - AEMIFESA i, l'avui desaparegut, Institut Gaudí de la Construcció.

La iniciativa treballa amb objectius com garantir a persones grans en situació de dependència i de manca de recursos o a famílies en risc d'exclusió social millores en el seu habitatge mitjançant obres de reforma, millora de les instal·lacions, muntatge d'ajudes tècniques o petites intervencions que les dignifiquen i les adeqüen a les seves necessitats. També fomentar l'ocupació de persones en atur i formar, especialment els joves, perquè puguin desenvolupar una activitat professional en l'àmbit de les reformes, les millores en els habitatges i les instal·lacions.

El projecte Àngels-Sant Adrià


El projecte Àngels -Sant Adrià, centrarà les seves intervencions en aquelles persones i famílies que no poden ser ateses en el marc d'altres projectes de rehabilitació d'habitatges que actualment es porten a terme al municipi. Comptarà amb el suport de dos treballadors contractats mitjançant un Pla d'Ocupació i l'aportació dels equips de manteniment de la Fundació Formació i Treball. Angels - Empresa d'Inserció assumirà la coordinació tècnica i la coordinació amb els serveis socials bàsics municipals per valorar les intervencions que es proposaran per part dels professionals que identificaran les diferents necessitats.

El projecte Àngels -Sant Adrià es posa en marxa amb una aportació econòmica que fa el Fòrum de Municipis del Barcelonès Nord que, en l'acte de la seva dissolució, va acordar destinar els fons disponibles a la implantació del projecte als municipis que en formaven part. En aquest sentit, és el primer conveni d'un seguit que caldrà signar per estendre el projecte Àngels als municipis del Barcelonès Nord.

Algunes dades del projecte Àngels 2014


Al llarg del 2014 s'han programat 207 intervencions, de les quals no s'han pogut finalitzar 16 per renúncia del beneficiari, per òbit o d'altres causes no imputables al projecte i, per tant, s'han dut a terme amb èxit 191 intervencions.

Aquestes 207 intervencions s'han fet en 180 domicilis, per tant en algun habitatge s'ha fet més d'una intervenció. Les actuacions, seguint els criteris marcats pels responsables del projecte, han consistit en petits arranjaments en la majoria de casos. Enguany, però, s'han fet algunes intervencions de cert volum en alguns habitatges que necessitaven una millora més intensa de les condicions d'habitabilitat ja sigui perquè es tractava de casos de síndrome de Diògenes, de persones amb malaltia mental que no tenien cura de la llar, o d'altres situacions excepcionals que han obligat a una inversió de recursos extraordinaris en tres o quatre casos. En general les intervencions han consistit en tasques de pintura, arranjaments de paleta, fusteria, electricitat i lampisteria i també s'han fet actuacions en altres aspectes com ara compra d'electrodomèstics, instal·lació d'ajudes tècniques o retirades de mobles o neteges.

Compartir Compartir en Twitter Version imprimible Version PDF

Comentarios

Deja un comentario

NUEVO
Requiere confirmación por e-mail para evitar el uso de spammers. El e-mail es obligatorio.


Comentario:

Mira las condiciones aquí
Nombre:
Email:
(no se publicará)
Web:
Código de seguridad: Suma 0 y 3

Últimas noticias

10/07/20 07:15
Aquest dissabte 11 juliol a la plaça Trafalgar de Llefià, Vespre digital - XX Fòrum TIC Social Badalona

10/07/20 06:58
El Casal de Gent Gran de Can Mercader tornarà a obrir aquesta tardor

10/07/20 06:57
Ajuntament de Badalona i Àrea Metropolitana de Barcelona tracten el futur del servei de transport adaptat per a persones amb mobilitat reduïda

10/07/20 06:51
El Departament de Territori de la Generalitat informa els grups municipals de Badalona de l’estat del Pla de Desenvolupament Urbanístic de les Tres Xemeneies

09/07/20 06:52
L’alcalde felicita la Policia Nacional per la desarticulació a Badalona d’una cèl·lula de captació de grups gihadistes


Aviso Legal  -  Política de Privacidad  -  Contacto

La 'b' estilizada es un diseño de Manuel Esteban - Badanotis© 2009 - 2020 - Contacto webmaster