BADANOTIS
Instagram Twitter Google + Facebook Youtube Goear RSS
Jueves
18 de Julio de 2019
Web de noticias de Badalona
y Sant AdriàL'alcaldessa Dolors Sabater es reserva les atribucions de Seguretat, Joventut i Dona i serà també la regidora de districte de Llefià i La Salut
El nou Govern municipal es distribuirà en 5 grans àrees Badalona Habitable, Badalona Pròspera i Sostenible, Badalona Democràtica, Badalona Educadora i Badalona Justa i Inclusiva; el govern proposarà una reducció de salaris i càrrecs de confiança
Redacción - 30/06/2015 05:07

L'alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, ha presentat aquest dilluns el cartipàs del nou Govern municipal que s'organitzarà en cinc grans àrees Badalona Habitable, Badalona Pròspera i Sostenible, Badalona Democràtica, Badalona Educadora i Badalona Justa i Inclusiva. L'alcaldessa i els tinents d'alcalde Oriol Lladó, Àlex Mañas i Jose Téllez, han explicat l'estructura de la nova organització municipal i també han donat a conèixer el conjunt de mesures que el Govern municipal es compromet a desenvolupar durant els mesos vinents.

Nou cartipàs municipal

Pel que fa al nou cartipàs municipal destaca que l'alcaldia té les atribucions en matèria de Descentralització/Districtes, Seguretat, Joventut i Dona. La resta queden distribuïdes de la següent manera:

Oriol Lladó (ERC), primer tinent d'alcalde i regidor de Badalona Habitable que comprèn les matèries de Mobilitat, Paisatge, Espai Públic, Habitatge, Patrimoni Històric-Artístic, Urbanisme i Ciutat Intel·ligent. Àlex Mañas (ICV-EUiA), segon tinent d'alcalde i regidor de Badalona Pròspera i Sostenible que comprèn les matèries de Promoció Econòmica i Ocupació, Industrialització, Comerç, Turisme, Consum, Nova Economia, Sostenibilitat i Medi Ambient. Jose Téllez (Guanyem), tercer tinent d'alcalde i regidor de Badalona Democràtica que comprèn les matèries d'Hisenda, Participació, Contractació, Recursos Humans, Transversalitat, Transparència, Comunicació, Informàtica, Tecnologies de la Informació i la Comunicació, Estadística i Població. Laia Sabater (Guanyem), quarta tinent d'alcalde i regidora de Badalona Educadora que comprèn les matèries de Cultura, Educació i Esports i Francesc Ribot (ERC), cinquè tinent d'alcalde i regidor de Badalona Justa i Inclusiva que comprèn les matèries de Serveis Socials, Diversitat, Convivència, Salut i Gent Gran.

Altres atribucions són per exemple Maria Gallardo, regidora d'Esports, Agnès Rotger, regidora de Serveis Socials, Fátima Taleb, regidora de Participació i Javier López, regidor d'Espais Públics.

Sis districtes. L’alcaldessa Dolors Sabater, regidora de districte de Llefià i La Salut

Badalona seguirà de moment amb sis districtes. Els regidors i regidores responsables de cadascún són Laia Sabater, regidora del Districte Núm. 1. (Canyadó, Casagemes, Manresà, Centre, Dalt de la Vila, Coll i Pujol i Progrés). Maria Gallardo, regidora del Districte Núm. 2. (Sant Crist de Can Cabanyes, Sistrells, Lloreda, Nova Lloreda, Puigfred, La Pau i Montigalà Occidental). Francesc Ribot, regidor del Districte Núm. 3. (Montigalà Oriental, Canyet, Mas Ram, Bufalà, Bonavista, Pomar, Pomar de Dalt, Morera i Les Guixeres). Dolors Sabater, regidora del Districte Núm. 4. (La Salut, Sant Joan de Llefià, Sant Mori de Llefià i Sant Antoni de Llefià). Agnès Rotger, regidora del Districte Núm. 5. (Gorg, La Mora, Congrés, Can Claris i Raval). Fátima Taleb, regidora del Districte Núm. 6. (Artigues, Sant Roc i El Remei).

Sobre la taula: la reducció de salaris i càrrecs de confiança

El nou Govern municipal ha explicat també les mesures que es compromet a desenvolupar de manera prioritària durant els pròxims mesos amb objectius com "impulsar la transparència i la democràcia, fomentar la justícia social i la igualtat d'oportunitats, promoure la cultura, l'educació i la convivència, incrementar l'ocupació de qualitat i la reactivació econòmica i potenciar una ciutat cohesionada territorialment i habitable".

En paral·lel, el nou govern municipal prepara la seva proposta de salaris i càrrecs de confiança. Inicialment, pel que fa als sous es planteja reduir les retribucions entre el 15% i el 25%, en funció de la retribució actual. Pel que fa al nombre de càrrecs de confiança mai passarà de 27, tal com fixa la llei. Pel que fa a la retribució que reben els grups, es pretén que disminueixi entre un 10% i un 15%.Aquestes propostes encara estan sobre la taula.

Tot i que responsabilitats i delegacions dels regidors i regidores de govern s'aproven per decret, part del cartipàs municipal ha de passar per un ple. Serà aquest divendres quan el govern es reunirà amb totes les formacions per dialogar i establir acords que portar al ple.

 

Compartir Compartir en Twitter Version imprimible Version PDF

Comentarios

Deja un comentario

NUEVO
Requiere confirmación por e-mail para evitar el uso de spammers. El e-mail es obligatorio.


Comentario:

Mira las condiciones aquí
Nombre:
Email:
(no se publicará)
Web:
Código de seguridad: Suma 3 y 1

Últimas noticias

18/07/19 06:38
Primeres figures de 4 companyies de referència ballen divendres 19 en la gala de dansa i dissabte 20 fragments de Cançó d’Amor i de Guerra i la Tabernera del Puerto centren el repertori líric en el tancament de la setena edició de Les Nits al Port

18/07/19 06:36
Acord per a la formació del nou Govern municipal de Badalona

17/07/19 06:28
L’alcalde trasllada al Conseller d’Interior la necessitat d’incrementar el nombre de Mossos d’Esquadra per millorar la seguretat a Badalona

16/07/19 06:27
'La 'preocupación inútil' nos aporta ansiedad y nos impide disfrutar de las cosas que van bien en nuestra vida'

16/07/19 06:21
Tanca, convertit en tot un èxit, el primer curs per a mestres de Viu el Teatre - Petit Romea


Aviso Legal  -  Política de Privacidad  -  Contacto

La 'b' estilizada es un diseño de Manuel Esteban - Badanotis© 2009 - 2019 - Contacto webmaster