BADANOTIS
Instagram Twitter Google + Facebook Youtube Goear RSS
Sábado
20 de Abril de 2019
Web de noticias de Badalona
y Sant AdriàL’Ajuntament de Badalona inicia el procés d’adjudicació dels horts urbans de Torre Codina i de Can Cabanyes
L’Ajuntament de Badalona inicia el procés d’adjudicació dels horts urbans de Torre Codina i de Can Cabanyes
Les sol·licituds es poden fer fins el divendres 6 de novembre
Redacción - 15/10/2015 04:33

Aquesta setmana s'ha obert el període de preinscripció per poder optar a un dels 58 horts urbans de l'Ajuntament de Badalona: 48 parcel·les ubicades a la finca municipal de Torre Codina i 10 parcel·les situades a Can Cabanyes. El termini finalitzarà el divendres 6 de novembre.

Per poder optar a un dels horts, que el programa 'Horts urbans' de l'Àmbit de Badalona Pròspera i Sostenible de l'Ajuntament cedeix per un període màxim de 4 anys, s'han de complir una sèrie de requisits com tenir 60 anys o més, no exercir cap activitat de caràcter laboral, estar empadronat/da a Badalona amb una antiguitat mínima d'un any. No ser titular de cap altra llicència municipal pel conreu d'horts, ni trobar-se empadronat/da amb cap altra persona que sigui titular d'una llicència, no tenir deutes amb l'Ajuntament i no haver estat privat/da anteriorment d'una parcel·la. No podran sol·licitar una parcel·la les persones que es trobin en situació de jubilació parcial ni les que tinguin reconeguda una pensió de gran invalidesa.

Per verificar el compliment d'aquests requisits, cal presentar al Registre General de l'Ajuntament o al registre de les diferents Oficines Municipals de Districte, juntament amb la instància segons model normalitzat, una fotocòpia del DNI; l'historial de vida laboral o document acreditatiu del cobrament d'una prestació pública de jubilació, incapacitat o atur, que constati que no s'està exercint cap activitat de caràcter laboral; i en cas d'invalidesa i/o incapacitat, certificat mèdic d'aptitud que acrediti que es pot treballar a l'hort. En cas de ser titular d'una llicència en el moment de presentar la sol·licitud també s'haurà de presentar la renúncia a la parcel·la. Totes les persones que anteriorment ja han demanat un hort han de presentar la sol·licitud renovada juntament amb la documentació esmentada.

Posteriorment, una comissió tècnica examinarà la documentació presentada, es farà una proposta d'admissió de les sol·licituds i es convocarà un sorteig per l'adjudicació definitiva dels horts.

El segon tinent d'alcaldia i regidor de l'Àmbit de Badalona Pròspera i Sostenible, Àlex Mañas, ha afirmat que "el govern vol donar un impuls als horts urbans de la ciutat amb criteris socials". "Per aquest motiu, des de la regidoria s'estan estudiant altres espais per posar en marxa un projecte d'horts socials adreçats a persones en risc d'exclusió i empreses d'economia social", ha afegit.

Compartir Compartir en Twitter Version imprimible Version PDF

Comentarios

Deja un comentario

NUEVO
Requiere confirmación por e-mail para evitar el uso de spammers. El e-mail es obligatorio.


Comentario:

Mira las condiciones aquí
Nombre:
Email:
(no se publicará)
Web:
Código de seguridad: Suma 0 y 0

Últimas noticias

17/04/19 06:15
El proper 29 d’abril entra en funcionament el nou aparcament de l’Hospital Germans Trias

17/04/19 06:11
El Teatre Zorrilla acull el pròxim divendres 26 d’abril l’acte de cloenda de l’Any Fabra

17/04/19 06:05
La problemàtica dels plàstics i el mar i els efectes del canvi climàtic en les infraestructures, properes cites de les conferències Anar a Mar

16/04/19 06:20
Celebració de la Diada de Sant Jordi 2019 a Badalona

16/04/19 06:13
'El profesor, además de transmitir conocimientos, ha de ser capaz de transmitir emociones'


Aviso Legal  -  Política de Privacidad  -  Contacto

La 'b' estilizada es un diseño de Manuel Esteban - Badanotis© 2009 - 2019 - Contacto webmaster