BADANOTIS
Instagram Twitter Google + Facebook Youtube Goear RSS
Viernes
18 de Agosto de 2017
Web de noticias de Badalona
y Sant Adrià



Badalona concedirà préstecs per a projectes empresarials que impulsin la creació d’ocupació a la ciutat
Badalona concedirà préstecs per a projectes empresarials que impulsin la creació d’ocupació a la ciutat
L’Ajuntament i Acció Solidària Contra l’Atur subscriuen un conveni de col·laboració per incentivar l’activitat emprenedora i d’autoocupació a Badalona per un valor de 270.000 euros
Redacción - 18/01/2017 06:13

L'Ajuntament de Badalona, conjuntament amb la Fundació Acció Solidària Contra l'Atur, concedirà préstecs retornables per un valor de 270.000 euros per a projectes empresarials que impulsin la creació i manteniment de l'ocupació a la ciutat. L'alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater i el president de la Fundació Acció Solidària Contra l'Atur, Oriol Romances, van signar recentment un conveni de col·laboració per posar en marxa aquesta actuació integrada de promoció activa de l'ocupació a Badalona que contempla també el disseny i realització d'un itinerari específic de formació, suport i acompanyament tècnic a projectes empresarials que impulsin la creació i manteniment de l'ocupació de forma duradora i generin llocs de treball estable i a llarg termini.

Condicions dels préstecs reintegrables: Import màxim: 25.000 €. Tipus d'interès: 0%. Carència: Possibilitat de quotes reduïdes els sis primers mesos. Termini màxim de devolució. 3 anys i 6 mesos. En cap cas el període de devolució podrà ultrapassar el termini de vigència del conveni. Amortització i quotes mensuals. Sense aval, la garantia del projecte empresarial és la seva pròpia viabilitat.Comissió d'estudi i/o obertura, no existeix.

Els beneficiaris d'aquest convenir seran

Emprenedors majors d'edat amb el permís de treball (en el cas d'estrangers) i que vulguin endegar un nou projecte empresarial amb seu a la ciutat de Badalona, amb qualsevol forma jurídica.

Petites empreses comercials, industrials i de serveis, amb qualsevol forma jurídica, ubicades a Badalona, que vulguin desenvolupar un nou producte o servei, i realitzar inversions que suposin una ampliació, de condicionament de locals o millora de la capacitat productiva, expansió i introducció a nous mercats (internacionals/nacionals), implementació de TIC (hardware i software) i actuacions en I+D.

El present conveni entra en vigor en el moment de la seva signatura, i tindrà una durada de quatre anys. Dins d'aquest termini es farà la convocatòria del programa, es seleccionaran i formalitzaran els projectes que es finançaran, i es revisarà la gestió de la devolució dels préstecs. Al final del termini es tancaran els comptes i es farà la liquidació definitiva.

L'Ajuntament de Badalona que té competències en matèria de Promoció de l'ocupació està interessat en promoure iniciatives i generar sinergies amb institucions i agents del territori que afavoreixin I'economia local, la formació d'empreses i l'autoocupació.

Acció Solidària Contra l'Atur és una entitat sense ànim de lucre, inscrita al Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya, va començar la seva feina el 1981. Administra un fons econòmic amb l'objectiu de crear nous llocs de treball, concedint préstecs sense interès per finançar projectes d'emprenedors. Trenta-cinc anys després ha concedit un total 3.204 préstecs per un import de 8.729.526 euros i ha creat 7.862 llocs de treball.

Compartir Compartir en Twitter Version imprimible Version PDF

Comentarios

Deja un comentario

NUEVO
Requiere confirmación por e-mail para evitar el uso de spammers. El e-mail es obligatorio.


Comentario:

Mira las condiciones aquí
Nombre:
Email:
(no se publicará)
Web:
Código de seguridad: Suma 4 y 4

Últimas noticias

18/08/17 11:26
Badalona guarda cinc minuts de silenci en senyal de dol i de rebuig pels atemptats de Barcelona i Cambrils

16/08/17 10:06
El carrer d’Anselm Clavé queda tallat al trànsit de vehicles per les obres d’arranjament al voltant de la plaça de Pompeu Fabra

16/08/17 08:22
Badalona viu la seva Festa Major d'Agost

15/08/17 09:23
Badalona, de Festa Major

15/08/17 00:17
L’exposició ‘Entusiasme. El repte i l’obstinació en la Col·leció MACBA’ iniciarà la seva itinerància a la Sala Josep Uclés del Centre Cultural El Carme de Badalona el pròxim setembre


Aviso Legal  -  Política de Privacidad  -  Contacto

La 'b' estilizada es un diseño de Manuel Esteban - Badanotis© 2009 - 2017 - Contacto webmaster