BADANOTIS
Instagram Twitter Google + Facebook Youtube Goear RSS
Martes
14 de Julio de 2020
Web de noticias de Badalona
y Sant AdriàL' Ajuntament de Sant Adrià posa en marxa el nou pla d'ocupació Programa de Treball i Formació

Redacción - 25/01/2017 06:25

L' Ajuntament de Sant Adrià de Besòs ha posat en marxa aquest mes la contractació directa de 25 persones aturades en el marc de la convocatòria per a l'any 2016 del Programa Treball i Formació.

El programa pretén augmentar la participació en el mercat laboral i reduir l'atur mitjançant la combinació de formació i accions de treball. La finalitat és millorar els coneixements, les competències i les aptituds amb una perspectiva personal, cívica i social. Per això, les persones que formen part del pla ocupacional tindran una formació de caràcter obligatòria d'entre 80 i 200 hores que s'impartirà durant el contracte de treball i dins de l'horari laboral. Aquesta s'orienta cap a una formació professionalitzadora que els conduirà a la obtenció d'un certificat de professionalitat.

El Pla s'adreça a dos col·lectius

Les persones en situació d'atur no perceptores de prestacions o subsidi per desocupació i preferentment més grans de 45 anys. Es dóna prioritat a les més grans de 55 anys que hagin exhaurit la prestació i/o el subsidi per desocupació i no tinguin la cotització suficient per a que se'ls reconegui la pensió de jubilació quan arribin als 65 anys

Les persones beneficiàries de la renda mínima d'inserció. Dins d'aquest segon col·lectiu, tenen caràcter preferent les persones beneficiàries de la renda mínima d'inserció que reuneixen característiques com ser dona i tenir càrregues familiars, o persones que estiguin en fase d'esgotar el termini màxim de percepció de la prestació de la Renda Mínima d'Inserció (RMI).

Tasques a desenvolupar

Les tasques a desenvolupar dins del projecte són diverses. Entre aquestes destaquen els 18 peons que donaran suport a les activitats organitzades per l'Ajuntament realitzant tasques de supressió de pintades, activitats d'obra, pintura de mobiliari urbà i jardineria. Faran també obres d'arranjament de voreres i recollida de xeringues. Donaran suport puntual a la neteja als carrers, zones industrials, instal·lacions municipals i patis d'escoles així com al manteniment i neteja de solars públics, parcs i jardins.

També es contractaran 2 auxiliars de biblioteca que desenvoluparan tasques de classificació de documents, atenció al públic per al lliurament de materials, atenció telefònica i revisió del fons documental i selecció de documentació.

Hi haurà 1 tècnic dinamitzador que desenvoluparà una feina d'acompanyament en la creació d'una associació empresarial, analitzarà els locals buits i donarà suport per a la seva gestió a més de plantejar dinàmiques i propostes per a la consolidació.

L' auxiliar tècnic del pla estratègic treballarà en les activitats per iniciar un projecte estratègic de la ciutat : recollida de documentació, contacte amb professionals i agents socials per implicar-los en els futurs projectes de transformació del municipi , suport a programes desenvolupats per l'Àrea de Promoció Econòmica.

Per últim, 1 auxiliar administratiu i 1 tècnic coordinador duran a terme tasques de recolzament a les activitats que facin totes les persones contractades: seguiment administratiu de la documentació, contacte amb proveïdors i serveis municipals, atenció telefònica i control de la fitxa diària de treball,etc. El tècnic coordinador a més ha donat suport a tot el procés de selecció i haurà de fer el seguiment de tota la gestió del personal així com la gestió de les accions formatives i justificació de la subvenció.

 

Compartir Compartir en Twitter Version imprimible Version PDF

Comentarios

Deja un comentario

NUEVO
Requiere confirmación por e-mail para evitar el uso de spammers. El e-mail es obligatorio.


Comentario:

Mira las condiciones aquí
Nombre:
Email:
(no se publicará)
Web:
Código de seguridad: Suma 3 y 3

Últimas noticias

13/07/20 06:48
TUSGSAL obté la certificació d'AENOR enfront la COVID-19

13/07/20 06:39
La platja de la Marina, situada entre el dic sud del port de Badalona i el barri de la Mora, comptarà amb els serveis de neteja i socorrisme

10/07/20 07:15
Aquest dissabte 11 juliol a la plaça Trafalgar de Llefià, Vespre digital - XX Fòrum TIC Social Badalona

10/07/20 06:58
El Casal de Gent Gran de Can Mercader tornarà a obrir aquesta tardor

10/07/20 06:57
Ajuntament de Badalona i Àrea Metropolitana de Barcelona tracten el futur del servei de transport adaptat per a persones amb mobilitat reduïda


Aviso Legal  -  Política de Privacidad  -  Contacto

La 'b' estilizada es un diseño de Manuel Esteban - Badanotis© 2009 - 2020 - Contacto webmaster