BADANOTIS
Instagram Twitter Google + Facebook Youtube Goear RSS
Jueves
17 de Enero de 2019
Web de noticias de Badalona
y Sant AdriàDivendres 23 de febrer és la data límit per poder participar en el 20è concurs Crema’l tu! d’on sortirà el disseny del Dimoni
Divendres 23 de febrer és la data límit per poder participar en el 20è concurs Crema’l tu! d’on sortirà el disseny del Dimoni
Les obres que es presentin han de tenir un contingut al·legòric, crític o irònic i evocador de la realitat actual o històrica
Redacción - 07/02/2018 10:19

El divendres 23 de febrer acaba el termini per poder presentar-se a la vintena convocatòria del concurs Crema'l tu!, Premi de disseny del Dimoni de Badalona de les Festes de Maig 2018, convocat per l'Àmbit de Badalona Educadora de l'Ajuntament de Badalona.

Com cada any les bases del concurs fa especial esment en afirmar que "el disseny del dimoni ha de tenir un contingut al·legòric, crític o irònic evocador d'aspectes de la realitat actual o històrica", tret distintiu del Dimoni de les Festes de Maig de Badalona.

Resum de les bases

El premi està obert a tots els participants més grans de 16 anys que s'hi vulguin presentar, de forma individual o conjunta. S'han de lliurar un o més originals en paper o cartolina de mida DIN A-3, impresos per una sola cara, en color i a escala on es detalli la planta, l'alçada i el perfil de la figura. També es facilitarà una proposta de pedestal sobre el qual descansarà la figura amb les mateixes especificacions anteriors.

Les obres aspirants han de ser originals i inèdites, i el disseny del dimoni ha de tenir un contingut al·legòric, crític o irònic evocador d'aspectes de la realitat actual o històrica.

D'acord amb la tradició, la figura del dimoni s'ha de concebre com un monument en flames. El disseny de la figura ha de ser estilitzat per tal que pugui cremar sense dificultats i la base ha de tenir prou amplada perquè es pugui subjectar dret, ja que la figura, una vegada construïda, tindrà una alçada aproximada d'entre 12 i 14 metres.

El guanyador/a de l'edició anterior no es podrà presentar a l'edició d'enguany.

En els dissenys només hi ha de constar el títol corresponent, mai el nom de l'autor. Cal adjuntar al disseny un sobre tancat amb el títol corresponent, dins del qual hi han de constar les dades següents: el lema, la fotocòpia del DNI, passaport o qualsevol altre document identificatiu oficial i el formulari de titularitat signat. Així mateix, cal indicar el mitjà preferent o el lloc en què s'han d'adreçar les notificacions.

El dimoni guanyador del Crema'l tu! restarà exposat a la platja els dies anteriors a la Cremada, pel gaudi de la ciutadania de Badalona. El premi en metàl·lic per al disseny guanyador serà de 1.000 euros.

El jurat el formaran representants del món de la cultura, acadèmic o de l'àmbit del disseny.

L'Ajuntament donarà a conèixer el veredicte del concurs mitjançant una nota de premsa. La decisió del jurat serà inapel·lable. El jurat es reserva el dret de declarar desert el concurs i la llibertat per decidir-ne, per altres vies, la resolució.

Per imperatius tècnics de la construcció de la figura, l'Ajuntament, en col·laboració amb l'autor, es reserva el dret a modificar el disseny de l'obra guanyadora.

El guanyador, pel fet de participar al concurs, cedeix els drets d'explotació comercial de la imatge del dimoni a l'Ajuntament de Badalona.

Cal trametre els originals a l'Àmbit de Badalona Educadora (edifici El Viver, plaça de l'Assemblea de Catalunya, 9-12, 2a planta. 08911 Badalona, de 9 a 14 h). El termini de presentació és fins al dia 23 de febrer de 2018. Els dissenys no premiats i les seves còpies no es conservaran si els autors corresponents no els van a cercar en un termini de 3 mesos una vegada adjudicat el premi. L'Ajuntament donarà a conèixer el veredicte del concurs mitjançant una nota de premsa. Consulteu les bases completes a www.badalona.cat.

Un cop el jurat hagi triat el disseny guanyador del futur Dimoni un constructor donarà forma al dibuix i, finalment es plantarà a la platja uns dies abans de la Cremada.

Per a més informació de les bases es pot contactar amb l'Àmbit de Badalona Educadora trucant al telèfon 93 483 28 19 o la pàgina www.badalona.cat.

 

Compartir Compartir en Twitter Version imprimible Version PDF

Comentarios

Deja un comentario

NUEVO
Requiere confirmación por e-mail para evitar el uso de spammers. El e-mail es obligatorio.


Comentario:

Mira las condiciones aquí
Nombre:
Email:
(no se publicará)
Web:
Código de seguridad: Suma 3 y 2

Últimas noticias

16/01/19 06:07
Balanç positiu de PFB sobre l’any del 15è aniversari del tanatori de Badalona

16/01/19 06:06
Les obres que es fan a la part baixa del Torrent de la Font milloraran la connexió per als vianants entre els barris de Bufalà i Morera

16/01/19 06:04
Badalona amplia el programa de la targeta rosa metropolitana a les persones de més de 60 anys empadronades al municipi

16/01/19 06:02
Acte de reconeixement als agents de la Guàrdia Urbana de Badalona que van prestar els seus serveis durant l’incendi en un bloc d’habitatges a Sant Roc

15/01/19 05:55
Els blaus comencen l'any en plena forma


Aviso Legal  -  Política de Privacidad  -  Contacto

La 'b' estilizada es un diseño de Manuel Esteban - Badanotis© 2009 - 2019 - Contacto webmaster