BADANOTIS
Instagram Twitter Google + Facebook Youtube Goear RSS
Jueves
4 de Junio de 2020
Web de noticias de Badalona
y Sant Adrià



Oberta fins al 13 d’abril la convocatòria per tal que les entitats de Badalona sol·licitin subvencions a l’Ajuntament

Redacción - 15/03/2018 06:28

L'Ajuntament de Badalona obre demà dijous 15 de març i fins al dia 13 d'abril el termini de sol·licitud per a la convocatòria de subvencions 2018 destinades a les entitats que realitzin activitats o programes d'utilitat pública en matèria de Participació Ciutadana, Joventut, Convivència, Coordinació de Programes de Drets, Serveis Socials, Cultura, Gent Gran, Esports, Cooperació i Salut. L'import total d'aquestes 10 línies de subvencions és de 973.000 euros.

 

El concurs públic per a l'atorgament de subvencions, per concurrència competitiva, està destinat a les entitats que duguin a terme, durant l'any 2018, actuacions o programes d'utilitat pública o interès social per al municipi de Badalona.

 

Aquestes actuacions, que han de ser sense ànim de lucre, poden complementar o suplir la competència municipal o ser d'interès local i tenir caràcter educatiu, cultural, veïnal, de promoció del comerç o de foment de la convivència i cooperació al desenvolupament.

 

Per tercer any consecutiu, el Govern municipal aposta per unificar i avançar la convocatòria de les subvencions per tal de facilitar la feina administrativa a les entitats que vulguin concórrer a la convocatòria.Qui ho pot demanar?

Podran obtenir la condició de beneficiaris les entitats i les persones físiques que tramitin la corresponent sol·licitud que acreditin degudament, entre altres, el compliment dels següents requisits:

· Les entitats han d'estar legalment constituïdes i inscrites al registre d'entitats de la Generalitat i de l'Ajuntament de Badalona.

· No incórrer en el règim d'incompatibilitats i prohibicions.

· Estar al corrent de les obligacions tributàries, amb la Seguretat Social, i amb l'Ajuntament de Badalona.

· Haver justificat suficientment les ajudes econòmiques rebudes amb anterioritat de l'Ajuntament.

· El compliment dels requisits i criteris específics per a cada objecte subvencionable.

 

Com es pot fer?

La presentació de sol·licituds per accedir a una subvenció és gratuïta i es pot fer presencialment a les Oficines Municipals de Districte (OMD) o al Servei d'Atenció al Ciutadà, que està situat a l'edifici El Viver, plaça de l'Assemblea de Catalunya 9-12.

 

Els impresos, els formularis i més informació en referència a aquesta convocatòria es troben al web: http://www.badalona.cat/subvencions

 

Compartir Compartir en Twitter Version imprimible Version PDF

Comentarios

Deja un comentario

NUEVO
Requiere confirmación por e-mail para evitar el uso de spammers. El e-mail es obligatorio.


Comentario:

Mira las condiciones aquí
Nombre:
Email:
(no se publicará)
Web:
Código de seguridad: Suma 3 y 0

Últimas noticias

30/05/20 15:49
Els comerços de Badalona podran obrir dilluns 1 de juny

29/05/20 06:49
Les obres per a la prevenció de la legionel·la en les instal·lacions de quatre camps de futbol municipals de Badalona començaran durant la primera quinzena de juny

28/05/20 06:54
Badalona participa aquest cap de setmana en el 3r Bioblitz Metropolità de recerca sobre la fauna i la flora de la xarxa de parcs i platges metropolitanes

27/05/20 14:06
Badalona recorda amb un minut de silenci a les víctimes de la pandèmia de la COVID-19

27/05/20 14:01
Badalona disposa des d’aquesta setmana d’un nou tram de carril bici entre el carrer del Mar i el carrer de Sant Ignasi de Loiola


Aviso Legal  -  Política de Privacidad  -  Contacto

La 'b' estilizada es un diseño de Manuel Esteban - Badanotis© 2009 - 2020 - Contacto webmaster