BADANOTIS
Instagram Twitter Google + Facebook Youtube Goear RSS
Viernes
7 de Agosto de 2020
Web de noticias de Badalona
y Sant AdriàL’Ajuntament de Badalona no obrirà la convocatòria de sol·licitud de subvencions a entitats de l’exercici 2020 mentre romangui l’estat d’alarma
Es vol assegurar la lliure concurrència i la igualtat de condicions de les associacions que poden optar a les ajudes
Redacción - 24/03/2020 12:47

L'Ajuntament de Badalona ha decidit no obrir el període de convocatòria de sol·licitud de subvencions de l'any 2020 destinades a entitats a causa de l'emergència sanitària provocada pel coronavirus. Mentre duri l'estat d'alarma, el consistori mantindrà la suspensió dels terminis de sol·licitud per tal d'assegurar la lliure concurrència i la igualtat de condicions de les associacions que poden optar a les subvencions. En aquest cas, la convocatòria apel·la a totes aquelles entitats que realitzin activitats o programes referents a educació, associacionisme veïnal, acció cultural, cooperació, esports, joventut, feminismes, serveis socials, gent gran convivència i salut, durant l'exercici 2020.

 

Aquesta decisió s'empara en el Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la crisi sanitària ocasionada pel COVID-19. El decret disposa en el seu article 6 que cada administració conserva les competències que li reconeix la legislació vigent en la gestió ordinària dels seus serveis per adoptar les mesures que estimi necessàries i, d'altra banda, en la seva disposició addicional tercera regula la suspensió de terminis.

 

La suspensió de l'obertura de la convocatòria atura un procés que ja havia estat refrendat pel Ple de l'Ajuntament en la sessió de data 7 de febrer de 2020, quan va aprovar provisionalment les bases específiques i els annexos que regulen la convocatòria de subvencions. Posteriorment, es van sotmetre aquestes bases a informació pública pel termini de vint dies hàbils, mitjançant anunci al BOPB de data 11 de febrer de 2020, al tauler d'anuncis i a la web municipal. Durant el termini d'exposició pública no es van presentar al·legacions, per la qual cosa, l'aprovació provisional o inicial, va esdevenir definitiva, restant només pendent la publicació de l'anunci d'aprovació definitiva al BOPB. Ara, aquesta publicació queda aturada fins que l'emergència sanitària estigui controlada.

 

Compartir Compartir en Twitter Version imprimible Version PDF

Comentarios

Deja un comentario

NUEVO
Requiere confirmación por e-mail para evitar el uso de spammers. El e-mail es obligatorio.


Comentario:

Mira las condiciones aquí
Nombre:
Email:
(no se publicará)
Web:
Código de seguridad: Suma 2 y 3

Últimas noticias

05/08/20 11:53
La línia B3 dels autobusos urbans de Badalona manté la parada del carrer del Germà Juli, davant els jutjats de la ciutat, els dissabtes i festius

04/08/20 18:37
Badalona tornarà a tenir la Unitat Omega de la Guàrdia Urbana

03/08/20 13:51
Els centres d'Atenció Primària de BSA estrenen un nou canal televisiu informatiu

03/08/20 13:46
Badalona celebrarà la seva Festa Major del 14 al 16 d’agost amb la majoria d'activitats telemàtiques

31/07/20 05:39
El telèfon gratuït 900 502 408 ofereix suport psicològic i social a la gent gran de Badalona


Aviso Legal  -  Política de Privacidad  -  Contacto

La 'b' estilizada es un diseño de Manuel Esteban - Badanotis© 2009 - 2020 - Contacto webmaster