BADANOTIS
Instagram Twitter Google + Facebook Youtube Goear RSS
Martes
19 de Enero de 2021
Web de noticias de Badalona
y Sant AdriàTUSGSAL obté la certificació d'AENOR enfront la COVID-19
TUSGSAL obté la certificació d'AENOR enfront la COVID-19

Redacción - 13/07/2020 06:48

AENORha certificat a TUSGSAL (Transports Urbans i Serveis Generals, SAL), les seves instal•lacions i vehicles pels seus protocols enfront laCOVID-19, garantint així que el servei de transport de viatgers que ofereix la companyia és de total confiança.


El certificat d'AENOR és un aval extern sobre l'efectivitat de les mesures que aplica la companyia i, de forma paral•lela, recolza que aquestes iniciatives compleixen amb les directrius marcades pel Ministeri de Sanitat en matèria de prevenció i higiene sobre la COVID-19. El segell té una validesa anual, tot i que s'ha de sotmetre a revisions de seguiment cada tres mesos.


TUSGSAL ha posat en marxa un complet pla de mesures preventives de seguretat i salut per a empleats i clients. Entre elles destaquen la instal•lació de mampares a l'espai del conductor en tots els vehicles, la desinfecció diària de tota la flota i instal•lacions, la delimitació dels espais comuns, l'establiment de les mesures de seguretat sanitària o l'exigència als proveïdors de l'acompliment de les mesures de protecció i seguretat.


Carles Fàbregas, Director General de TUSGSAL, afirma que "com a empresa d'economia social, la nostra prioritat absoluta són les persones, tant treballadores com usuàries del servei de transport i hem de vetllar, més que mai, per la seva seguretat i salut. Aquest certificat d'AENOR confirma que les mesures que hem posat en marxa davant la COVID-19 fan del nostre servei i del transport públic una mode de mobilitat segur".


"Esperem que aquesta certificació impulsi la confiança de tota la societat i retorni l'activitat a les ciutats que servim; un aspecte clau per a la recuperació econòmica i social dels efectes de la crisi del coronavirus ", ha afegit.
Per la seva banda, Rafael García Meiro, CEO d'AENOR, ha afirmat "TUSGSAL demostra que el seu compromís de servei a la societat està en el primer lloc de les seves consideracions, coherentment amb la seva posició. Els seus protocols solvents i ara certificats, impulsen amb potència la confiança necessària perquè el transport de passatgers per carretera recuperi amb rapidesa la seva important aportació a la societat i l'economia".


L'avaluació que ha realitzat AENOR valora aspectes com la gestió de riscos; la gestió de la salut en el treball; la formació, informació i comunicacions desenvolupades; protocols establerts per a diversos escenaris, les mesures organitzatives (torns, traçabilitat de contactes, control d'aforament, distàncies, pantalles separadores), de protecció (ús d'EPIS), així com les bones pràctiques de neteja, higiene i desinfecció, entre d'altres.


Sobre AENOR


AENOR és una entitat de serveis professionals que identifica i ajuda a corregir les bretxes de competitivitat de les empreses, sectors i del teixit econòmic en general. Contribueix a la transformació de la societat creant confiança entre organitzacions i persones mitjançant serveis d'avaluació de la conformitat (certificació, inspecció i assajos), formació i informació.
AENOR és l'entitat líder en certificació a Espanya, que ja desenvolupa operacions en 90 països. Més de 82.000 centres de treball en el món tenen algun dels certificats d'AENOR a camps com la Gestió de la Qualitat, Sostenibilitat, Verificació d'Informació no Financera, Benestar Animal, Seguretat i Salut en el Treball, Digitalització o Compliance.

Sobre TUSGSAL


Transports Urbans i Serveis Generals, S. A. L.) és una empresa d'economia social l'objectiu de la qual és oferir serveis a les ciutats i a les persones. Encara que TUSGSAL va néixer com a empresa de transport urbà, avui dia i a través de les empreses del grup ha diversificat la seva oferta, oferint serveis de transport regular, discrecional, escolar i sanitari, de consultoria de mobilitat i està en plena expansió a nous serveis relacionats amb la mobilitat en els territoris.
TUSGSAL treballa amb il•lusió i rigor per mantenir-se com un dels principals operadors privats de referència a Catalunya i, d'aquesta manera, exportar el seu model mercantil en coherència amb el compromís històric de seguir participant amb responsabilitat en el teixit social, seguint sempre fidels als seus orígens.


Després de més de 30 anys, TUSGSAL és una empresa experimentada en el disseny i la gestió de xarxes de transport, especialment capacitada per donar servei a les administracions, atenent amb qualitat i eficàcia les necessitats de mobilitat d'un municipi o un territori.
Actualment, TUSGSAL és l'empresa més gran de DIREXIS, grup empresarial de serveis a les ciutats i els ciutadans, format per un total d'onze empreses.


La principal activitat de TUSGSAL és el transport regular i es realitza a través de dues concessions que són titularitat de l'Àrea Metropolitana de Barcelona: la xarxa diürna d'autobusos del Barcelonès Nord, Montgat i Tiana, i una part important de la xarxa nocturna d'autobusos metropolitans de Barcelona i la seva àrea metropolitana.

 

Compartir Compartir en Twitter Version imprimible Version PDF

Comentarios

Deja un comentario

NUEVO
Requiere confirmación por e-mail para evitar el uso de spammers. El e-mail es obligatorio.


Comentario:

Mira las condiciones aquí
Nombre:
Email:
(no se publicará)
Web:
Código de seguridad: Suma 1 y 4

Últimas noticias

19/01/21 06:44
Aquest mes de gener s’inicien les obres de construcció del nou CAP del Gorg de Badalona

19/01/21 06:41
Reobre la Biblioteca Pomar de Badalona després de les obres de millora

18/01/21 06:49
El Badiu Jove continua amb la seva activitat telemàtica mentre es reparen les canonades d'aigua del pavelló municipal dels Països Catalans

18/01/21 06:45
Reparació de l’asfalt del carrer d’Enric Borràs a partir d'aquest dilluns 18 de gener

15/01/21 07:12
El Teatre Romea prorroga 53 diumenges, de Cesc Gay, fins el 28 de febrer


Aviso Legal  -  Política de Privacidad  -  Contacto

La 'b' estilizada es un diseño de Manuel Esteban - Badanotis© 2009 - 2021 - Contacto webmaster