BADANOTIS
Instagram Twitter Google + Facebook Youtube Goear RSS
Miércoles
23 de Septiembre de 2020
Web de noticias de Badalona
y Sant AdriàBSA implanta un nou Contact Center amb la possibilitat tècnica de Callback que millora l’accessibilitat telefònica a l’Atenció Primària

Clara Bayo - 10/08/2020 07:07

Badalona Serveis Assistencials (BSA) implanta un nou Contact Center amb la possibilitat tècnica de Callback que millora l'accessibilitat telefònica a l'Atenció Primària i que serà operatiu a tots els Centres d'Atenció Primària a partir del dilluns, 10 d'agost. De fet, aquesta modernització tecnològica es preveu extrapolar-la als centres de Salut Mental i Addiccions i a determinats serveis de l'Atenció Especialitzada i Sociosanitària de l'organització.

 

La primera funció implementada del nou dispositiu és el Callback que permet alliberar l'usuari -ja que només ha de trucar un cop- possibilitant la descongestió de les línies telefòniques i incrementant l'eficàcia en la resolució de les peticions. El funcionament és senzill: si un usuari truca a l'Atenció Primària de BSA, i les línies estan ocupades, escoltarà una locució que li indica que el sistema enregistra el telèfon emissor i un agent de BSA tornarà a posar-se en contacte el més aviat possible. Aquesta acció està automatitzada i, per tant, permet millorar la productivitat, ja que el software gestiona dues accions en paral·lel: l'entrada de noves trucades i les de Callback, les quals tenen prioritat sobre les noves.

 

El canvi de model imposat per la pandèmia de la COVID19 ha suposat un increment de les trucades telefòniques especialment a l'Atenció Primària. Dins de totes les possibilitats del sistema, s'ha prioritzat el Callback perquè aquesta millora tecnològica, vol agilitzar el procés i oferir una millor experiència a l'usuari que no s'ha de preocupar de trucar més, ni assumir-ne la despesa telefònica. A més, aquesta inversió no suposa cap canvi en la numeració telefònica dels centres.


Contactar de forma no presencial

En la situació epidemiològica actual, per garantir la seguretat, només s'ha d'anar presencialment als centres de salut de BSA, si l'equip professional contacta amb els usuaris sol·licitant la seva presència (les urgències en són una excepció). En aquesta línia, recordem que per contactar amb l'Atenció Primària de BSA, a banda de trucar al telèfon 934603900, actualment hi ha altres maneres no presencials.

La Meva Salut és una opció, ja que tots els usuaris i usuàries del Sistema Sanitari Català poden donar-se d'alta a l'espai personal de salut digital que permet accedir a la informació de salut, realitzar tràmits de manera senzilla, segura i confidencial i fer consultes als professionals, mitjançant l'eConsulta de La Meva Salut. Els professionals sanitaris es posaran directament en contacte amb els usuaris.

Una altra possibilitat és deixar un missatge a la pàgina web perquè un professional del CAP contacti amb l'usuari per gestionar la petició. En aquest cas, cal anar a www.bsa.cat - Petició de visita - Com et podem ajudar. Es recomana deixar el missatge el més descriptiu possible.

Es tracta d'oferir opcions d'accessibilitat a l'usuari davant els límits que ens imposa la pandèmia, especialment en el món de la salut.

L'origen del projecte

El punt de partida del projecte de telecomunicacions de BSA se situa al novembre de 2019 i té per objectiu modernitzar les comunicacions de l'organització i, per tant, millorar l'accessibilitat d'usuaris i professionals. A banda dels beneficis que suposa el desenvolupament del Contact Center, el projecte implementat pels Serveis d'Enginyeria i Infraestructura, Manteniment i de Sistemes i Suport informàtic de BSA inclou altres millores ja realitzades com l'ampliació de l'ample de banda; la incorporació de centraletes telefòniques virtuals; la renovació d'ordinadors i mòbils i d'altres en fase d'estudi com el fax virtual o els SMS adreçats a la població.

 

 

Compartir Compartir en Twitter Version imprimible Version PDF

Comentarios

Deja un comentario

NUEVO
Requiere confirmación por e-mail para evitar el uso de spammers. El e-mail es obligatorio.


Comentario:

Mira las condiciones aquí
Nombre:
Email:
(no se publicará)
Web:
Código de seguridad: Suma 5 y 2

Últimas noticias

23/09/20 06:58
Aprovat el conveni de col·laboració per a la delegació de competències a l’AMB per a la prestació del servei esporàdic de transport adaptat per a persones amb discapacitat i mobilitat reduïda

23/09/20 06:44
La Fundació Catalunya La Pedrera engega el Programa d’Acompanyament Educatiu per ajudar a infants i joves de Badalona a afrontar el nou curs

22/09/20 12:10
Badalona commemora aquest dimecres el Dia Internacional contra l’Explotació Sexual i el Tràfic de Dones, Nenes i Nens

22/09/20 06:45
PFB col·labora en el projecte ‘Acollida i acompanyament’ de Càritas a Badalona

21/09/20 14:13
Badalona recupera la Unitat de Policia de barri i posa a patrullar a peu per tota la ciutat a 48 agents de la Guàrdia Urbana


Aviso Legal  -  Política de Privacidad  -  Contacto

La 'b' estilizada es un diseño de Manuel Esteban - Badanotis© 2009 - 2020 - Contacto webmaster