BADANOTIS
Instagram Twitter Google + Facebook Youtube Goear RSS
Sábado
31 de Octubre de 2020
Web de noticias de Badalona
y Sant AdriàJa es poden sol·licitar els ajuts econòmics per a autònoms i micropimes afectades pel COVID-19 que es podran demanar fins el 31 de desembre de 2020
Ja es poden sol·licitar els ajuts econòmics per a autònoms i micropimes afectades pel COVID-19 que es podran demanar fins el 31 de desembre de 2020
Aquesta és la primera convocatòria de les subvencions que estan destinades a pal·liar l’impacte que la crisi ha provocat en l’activitat econòmica de la ciutat
Redacción - 14/10/2020 06:49

Aquest dimarts s'ha obert el termini per sol·licitar els ajuts econòmics per a autònoms i micropimes afectades pel COVID-19 que es podran demanar fins al 31 de desembre de 2020. En aquesta primera convocatòria d'ajudes l'Ajuntament de Badalona atorgarà als treballadors i treballadores autònomes i a les micropimes afectades per l'impacte de les mesures que s'han establert fruit de la crisi sanitària generada per la COVID-19 una ajuda de fins a 350 €.

L'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, assegura que "l'objectiu de prendre aquesta mesura municipal és estar al costat dels veïns que més han patit la crisi i facilitar la reactivació econòmica del petit teixit empresarial de la ciutat, afavorint la seva estabilitat i el foment de l'ocupació".

L'Ajuntament ha posat en marxa un espai al web municipal perquè els afectats puguin fer tot el tràmit on line a través de la web www.badalona.cat.

A més, per poder facilitar informació al respecte, s'han posat en funcionament quatre punts d'assessorament presencial (Centre Cívic Can Cabanyes, Centre Cívic La Salut, Centre Cívic Sant Roc i edifici municipal El Viver), que funcionen amb cita prèvia. L'Ajuntament també ha habilitat el telèfon 664 063 200 i el correu electrònic ajutsempreses@badalona.cat per consultes.

L'import màxim corresponent a l'atorgament dels ajuts econòmics d'aquesta primera convocatòria és de 1.570.000 euros, per a l'exercici 2020-2021 amb el finançament del Pla metropolità de suport a les polítiques socials municipals 2020-2023 de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

Per poder accedir a aquests ajusts s'hauran de complir, entre d'altres, els següents requisits:

1. Ser persona física autònoma (treball autònom amb i sense treballadors) o jurídica amb activitat econòmica activa a l'entrada en vigor de RD 463/2020 de l'estat d'alarma.

2. Tenir la seu social al municipi de Badalona

3. En el cas d'autònoms:

- Haver suspès la seva activitat, total o parcialment, com a conseqüència del Reial decret 463/2020, de 14 de març, pel que es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID19. (inclou disminució d'ingressos del 75% respecte els 6 mesos anteriors d'activitat)

4. En cas de micro empresa:

- Tenir un màxim de 9 treballadors i un volum d'operacions no superior a 2.000.000 € anuals segons el Reglamento (UE) nº 651/2014 de la Comissió europea.

- Haver suspès la seva activitat presencial o tancat al públic pel mateix Decret o les seves posteriors modificacions

 

L'Ajuntament aportarà un 50% de les despeses acreditades següents amb un màxim de 350 euros per ajut concedit.

a) Despeses d'implantació de mesures de seguretat, protecció i salut de les condicions de treball, relacionades amb la COVID-19.

b) Despeses de subministraments de serveis bàsics (aigua, electricitat, gas), comunicacions, i assegurances, amb un màxim de 6 mesos des de la implantació de l'estat d'alarma.

Els ajuts econòmics no podran cobrir les despeses d'obres d'instal·lació, remodelació o adequació dels locals, l'IVA de les factures i, si escau, els impostos indirectes equivalents quan siguin susceptibles de recuperació o compensació.

El conjunt d'aportacions, subvencions i ajuts no podrà excedir el total de la despesa real efectuada pel beneficiari

 

Compartir Compartir en Twitter Version imprimible Version PDF

Comentarios

Deja un comentario

NUEVO
Requiere confirmación por e-mail para evitar el uso de spammers. El e-mail es obligatorio.


Comentario:

Mira las condiciones aquí
Nombre:
Email:
(no se publicará)
Web:
Código de seguridad: Suma 2 y 1

Últimas noticias

30/10/20 06:15
L’Ajuntament de Badalona contractarà a temps complet cinquanta persones que es troben en situació d’atur

30/10/20 06:12
Un protocol pioner a Germans Trias permet detectar a temps l’ictus de la retina i que els pacients puguin recuperar la visió

29/10/20 06:29
Es convoca la V edició del Concurs de Cartells per a la Prevenció del VIH/Sida 2020

29/10/20 06:26
L’Ajuntament i Deixem de Ser Invisible signen un conveni de col·laboració per assegurar l’accessibilitat en els projectes urbanístics de la ciutat

29/10/20 06:21
Els 16 alumnes que han obtingut notes d’excel·lència a les PAU del curs passat reben un homenatge de la ciutat pel seu esforç


Aviso Legal  -  Política de Privacidad  -  Contacto

La 'b' estilizada es un diseño de Manuel Esteban - Badanotis© 2009 - 2020 - Contacto webmaster