BADANOTIS
Instagram Twitter Google + Facebook Youtube Goear RSS
Domingo
7 de Marzo de 2021
Web de noticias de Badalona
y Sant AdriàNou règim limitat de visites al Centre Sociosanitari El Carme

Redacción - 23/02/2021 06:24

Amb la situació epidemiològica actual, El Centre Sociosanitari El Carme de Badalona Serveis Assistencials (BSA) aprofita per desplegar el nou règim limitat de visites al centre. Aquest règim no substituirà el sistema informatiu i telemàtic establert des de l'inici de la pandèmia provocada pel Coronavirus SARS-COV-2 per apropar la informació i acompanyament necessari entre pacients i familiars.


Preservar la salut de les persones ingressades, dels professionals i dels propis familiars, minimitzant els riscos de contagi, amb sistemes de detecció precoç dels casos són els pilars d'un règim que torna a activar les visites limitades des del 22 de Febrer de 2021.


Per aquest motiu, BSA vol agrair la responsabilitat i esforç de tots els agents implicats, especialment dels usuaris i familiars per col·laborar i adaptar-se a les mesures que tenen per objectiu preservar la salut dels col·lectius més vulnerables. Amb el nou règim que començarà a aplicar-se aquest dilluns, 22 de Febrer, igualment que la reobertura de l’Hospital de Dia, BSA apel·la novament a la responsabilitat de tothom.


La normativa del nou règim limitat de visites és:

  •          Només podrà accedir una persona major d'edat i preferentment que sigui la mateixa persona durant tot l'ingrés. L'excepció són els familiars dels usuaris ingressats en la zona COVID19 on es restringeix l'entrada per qüestions de seguretat, a excepció -com sempre- de les situacions especials o final de vida.
  •          L'acompanyant podrà visitar un dia per setmana al pacient ingressat de 12 a 13 hores, segons el calendari establert que es comunicarà telefònicament, i que evita la coincidència de familiars minimitzant el risc.
  •          És imprescindible i responsabilitat del familiar accedir-hi sense presentar simptomatologia compatible amb la COVID19 o si ha estat en contacte en els darrers 14 dies amb una persona actualment COVID19 positiva. Serà obligatori a cada visita, omplir i signar el registre de visites, al control de l'entrada.
  •          Per accedir-hi, les mesures de seguretat són les habituals: portar mascareta col·locada adequadament, rentar-se les mans amb la solució hidroalcohòlica i respectar la distància interpersonal (1,5 metres), així com les indicacions dels professionals i els circuits de sectorització.
  •          El familiar només podrà accedir a l'habitació mantenint la mascareta i podrà acompanyar el pacient, sense apropar-se, ni fer ús del lavabo.
  •          Amb la situació actual, els pacients no poden sortir del centre i BSA té la potestat d'anul·lar el règim de visites a les persones que no respectin la normativa, necessària per a la seguretat, especialment dels pacients.


Règim limitat de visites també a l'Hospital Municipal de Badalona

L'altre centre gestionat per BSA amb pacients ingressats és l'Hospital Municipal de Badalona, on també s'aplica un règim limitat de visites. En aquest cas, actualment el règim permet un acompanyant de dilluns a diumenge, de 13 a 15 hores, també amb la responsabilitat de no presentar simptomatologia compatible amb la COVID19 i respectar les mesures de prevenció. Queden exclosos del règim els familiars de pacients COVID19 positius. En el cas del Servei d'Urgències, si l’estat de salut ho permet, podrà accedir-hi la persona autoritzada seguint les indicacions. L’horari a l’Àrea de Crítics i Observació és de 13.30 a 14.30 i de 19.30 a 20.30 hores, tot i que la informació mèdica serà tramesa per via telefònica.  

 


Els règims de visites estan subjectes a la situació epidemiològica del moment ja que l'objectiu és afavorir les visites garantint el benestar emocional i la salut dels usuaris i familiars, sense posar en risc, especialment els col·lectius més vulnerables. La informació actualitzada sobre el funcionament dels centres de BSA, incloent els règims de visites, la trobareu a la pàgina web de BSA: www.bsa.cat
Compartir Compartir en Twitter Version imprimible Version PDF

Comentarios

Deja un comentario

NUEVO
Requiere confirmación por e-mail para evitar el uso de spammers. El e-mail es obligatorio.


Comentario:

Mira las condiciones aquí
Nombre:
Email:
(no se publicará)
Web:
Código de seguridad: Suma 2 y 1

Últimas noticias

04/03/21 06:49
El programa de cribratge del professionals de Germans Trias detecta una disminució d’infecció asimptomàtica de covid del 88% coincidint amb la vacunació

04/03/21 06:45
El projecte del Hub internacional del coneixement de les Tres Xemeneies comptarà amb el suport de la Diputació de Barcelona

03/03/21 06:49
Durant aquest mes de març s’han programat diverses activitats amb motiu del Dia Internacional de les Dones

02/03/21 15:55
Entra en funcionament el RutiCar, primer dispositiu d'atenció hospitalària des del vehicle de Germans Trias, que servirà per fer revisions de marcapassos sense entrar a l’Hospital

02/03/21 06:33
Badalona ampliarà el seu passeig Marítim en el tram comprés entre el carrer de Sant Domènec i del Torrent de Vallmajor


Aviso Legal  -  Política de Privacidad  -  Contacto

La 'b' estilizada es un diseño de Manuel Esteban - Badanotis© 2009 - 2021 - Contacto webmaster