BADANOTIS
Instagram Twitter Google + Facebook Youtube Goear RSS
Martes
13 de Abril de 2021
Web de noticias de Badalona
y Sant AdriàNou règim de visites al Centre Sociosanitari El Carme
Nou règim de visites al Centre Sociosanitari El Carme

Redacción - 29/03/2021 06:37

Amb la situació epidemiològica actual, El Centre Sociosanitari El Carme de Badalona Serveis Assistencials (BSA) aprofita per adaptar el nou règim limitat de visites al centre que entra en vigor aquest dissabte 27 de març. Preservar la salut de les persones ingressades, dels professionals i dels propis familiars, minimitzant els riscos de contagi, amb sistemes de detecció precoç dels casos són els pilars d'un règim que amplia les visites diferenciant la normativa aplicable si es tracta d'usuaris de la zona COVID-19 i la resta del centre.

Una de les novetats del règim és que els usuaris COVID-19 positius ingressats al Centre Sociosanitari El Carme podran rebre la visita d'un familiar, major d'edat, a partir del 7è dia d'ingrés, amb els EPIs adequats i seguint la normativa de seguretat del centre per minimitzar els riscos. Recordem que està actiu el sistema informatiu i telemàtic establert des de l'inici de la pandèmia provocada pel Coronavirus SARS-COV-2 per apropar la informació i acompanyament necessari entre pacients i familiars.

D'altra banda, la resta d'usuaris del centre, sense patologia COVID-19, veuran ampliades les visites dels seus familiars de la manera següent:

· Els acompanyants podran visitar dos dies per setmana al pacient ingressat en horari de 12.30 a 14.30 i de 18.30 a 20.30 hores, segons el calendari establert i ubicació dels llits que es comunicarà telefònicament, i que evita la coincidència de familiars minimitzant el risc.

· Podrà accedir-hi una persona major d'edat en cada franja horària, però es pot combinar les visites entre dos familiars.

· És imprescindible i responsabilitat del familiar accedir-hi sense presentar simptomatologia compatible amb la COVID19 o si ha estat en contacte en els darrers 14 dies amb una persona actualment COVID19 positiva. Serà obligatori a cada visita, omplir i signar el registre de visites, al control de l'entrada.

· Per accedir-hi, les mesures de seguretat són les habituals: portar mascareta col·locada adequadament, rentar-se les mans amb la solució hidroalcohòlica i respectar la distància interpersonal (1,5 metres), així com les indicacions dels professionals i els circuits de sectorització.

· Els familiars només podran accedir a l'habitació mantenint la mascareta i podran acompanyar el pacient, sense apropar-se, ni fer ús del lavabo.

· Amb la situació actual, els pacients no poden sortir del centre i BSA té la potestat d'anul·lar el règim de visites a les persones que no respectin la normativa, necessària per a la seguretat, especialment dels pacients.

BSA vol agrair la responsabilitat i esforç de tots els agents implicats, especialment dels usuaris i familiars per col·laborar i adaptar-se a les mesures que tenen per objectiu preservar la salut dels col·lectius més vulnerables. Amb el nou règim que començarà a aplicar-se aquest dissabte, 27 de març, BSA apel·la novament a la responsabilitat de tothom.

Badalona Serveis Assistencials és una organització de titularitat municipal que presta serveis integrals de salut i socials a la població del Barcelonès Nord i al Baix Maresme, per tal de promoure, mantenir i restablir la salut individual i comunitària i afavorir el benestar de les persones. Amb 16 centres i uns 1.400 professionals atén a una població superior als 430.000 habitants. Dóna servei en els diferents nivells assistencials, és a dir, en l'atenció primària, l'hospitalària, la sociosanitària i la salut mental i addiccions, i també atén la salut sexual i reproductiva i la salut laboral.

 

 

 

Compartir Compartir en Twitter Version imprimible Version PDF

Comentarios

Deja un comentario

NUEVO
Requiere confirmación por e-mail para evitar el uso de spammers. El e-mail es obligatorio.


Comentario:

Mira las condiciones aquí
Nombre:
Email:
(no se publicará)
Web:
Código de seguridad: Suma 5 y 1

Últimas noticias

13/04/21 07:00
Més de 10.300 persones ateses al 2020 amb el Pla Creu Roja Respon al Barcelonès Nord

12/04/21 06:26
Badalona celebra del 12 al 30 d’abril el VIII Congrés de Ciència d’Educació Infantil i Primària

09/04/21 06:45
Avança la campanya de vacunació contra la COVID-19

08/04/21 06:38
Badalona commemora el Dia Internacional del Poble Gitano

07/04/21 06:20
Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs presenten una Aliança per a la recuperació de la comarca del Barcelonès Nord-Besòs


Aviso Legal  -  Política de Privacidad  -  Contacto

La 'b' estilizada es un diseño de Manuel Esteban - Badanotis© 2009 - 2021 - Contacto webmaster