BADANOTIS
Instagram Twitter Google + Facebook Youtube Goear RSS
Martes
26 de Mayo de 2020
Web de noticias de Badalona
y Sant AdriàL’Ajuntament millora la ciutat amb obres de manteniment a la via pública

Redacción - 18/05/2012 03:36

El departament de Via Pública continua amb la seva tasca de manteniment dels carrers de la nostra ciutat a fi de conservar-los en bon estat i millorar la seva qualitat.

D'una banda, s'estan fent petites actuacions que milloren el dia a dia dels veïns i veïnes com ara reparació de voreres en mal estat per l'ús o per incidències en el subsòl, reposició de mobiliari urbà ( bancs, papereres, fonts, etc.. ), senyalització viària, reformes als carrers a fi de facilitar la mobilitat, reposició de tapes de serveis robades, manteniment de clavegueram, neteja de carrers, etc...

També i com és habitual en aquestes dates, s'ha fet la primera campanya d'asfaltats de l' any 2012, les actuacions més àmplies s'han concentrat en els següents indrets:

A la cruïlla del c. de Balmes amb el c. de Jovellanos, un punt que es pot considerar l'artèria principal del polígon de Montsolís, ja que es aquí on es produeix l' incorporació dels vehicles ( turismes i molts camions d'alt tonatge ) que provenen tant de la ronda del litoral com de la Nacional -II.

Al carrer de Sant Ramon de Penyafort ( a la alçada del número 38 ) on s'ha fet un pas elevat de vianants amb una doble funció: d'una banda, facilitar l'accés de les persones amb mobilitat reduïda al poliesportiu i als camps de futbol del Besòs i, d'altra banda, reduir la velocitat d'alguns vehicles que al incorporar-se al c. de Sant Ramon de Penyafort s'ha detectat que era massa elevada i podia resultar perillosa per a la seguretat dels ciutadans i ciutadanes.

També s'ha portat a terme la campanya pre-estiu de treballs de manteniment del paviment a les zones d'accés a les nostres platges, per tal que es trobin en unes condicions òptimes per a l'arribada del bon temps.

En el marc d'aquesta campanya, i seguint criteris de gestió sostenible i estalvi de costos, tot l'asfalt que s'ha extret de la actuació del c. de Balmes s'ha reaprofitat al solar situat al costat del camp de futbol Ruiz Casado a fi d'aconseguir una superfície drenant que eviti la formació de bassals els dies de pluja. Així, l'Ajuntament s'estalvia en primer lloc, el pagament del cànon d'abocament dels residus generats en el moment d'asfaltar un carrer i, en segon lloc, la necessitat de comprar material petri per a la realització d'una superfície drenant, ja que l'asfalt triturat obtingut dels carrers arranjats té aquesta funció.

 

Compartir Compartir en Twitter Version imprimible Version PDF

Comentarios

Deja un comentario

NUEVO
Requiere confirmación por e-mail para evitar el uso de spammers. El e-mail es obligatorio.


Comentario:

Mira las condiciones aquí
Nombre:
Email:
(no se publicará)
Web:
Código de seguridad: Suma 4 y 0

Últimas noticias

26/05/20 06:41
L’Ajuntament i el CF Badalona signen la pròrroga del contracte de patrocini per a la difusió de la marca 'Badalona és futur'

25/05/20 12:53
Les zones blaves de Badalona continuaran sent gratuïtes fins al dimarts 2 de juny

25/05/20 06:48
404 persones sense llar dormen en centres d’acollida, habitacions de relloguer o espais considerats d’infrahabitatge a Badalona

25/05/20 06:44
Badalona posa en marxa la campanya de prevenció del mosquit tigre

22/05/20 15:30
Dimarts el Museu de Badalona torna a obrir les seves portes al públic amb mesures sanitàries i de salut


Aviso Legal  -  Política de Privacidad  -  Contacto

La 'b' estilizada es un diseño de Manuel Esteban - Badanotis© 2009 - 2020 - Contacto webmaster