BADANOTIS
Instagram Twitter Google + Facebook Youtube Goear RSS
Lunes
6 de Julio de 2020
Web de noticias de Badalona
y Sant AdriàEs convoquen els premis literaris Ciutat de Badalona 2014
Es convoquen els premis literaris Ciutat de Badalona 2014

Redacción - 04/02/2014 06:18

L'Ajuntament de Badalona, per mitjà de l'Àrea de Cultura i Ciutadania, en col·laboració amb la llibreria El Full i les entitats Festa Nacional dels Països Catalans i Amics del Teatre Zorrilla, ha convocat els premis literaris Ciutat de Badalona 2014. Es tracta del 23è premi Ciutat de Badalona de Narrativa - 27è premi Països Catalans Solstici d'Estiu; el 14è premi Betúlia de Poesia - Memorial Carme Guasch; el 16è premi Ciutat de Badalona de Narrativa Juvenil i el 7è premi de Teatre Breu Inicia't.

Les obres aspirants als premis s'han de presentar, d'acord amb les condicions establertes en les bases, abans del dilluns 31 de març de 2014, excepte en el cas del 7è premi de Teatre Breu Inicia't que s'hauran d'entregar abans del divendres 28 de febrer de 2014. Les bases completes es poden consultar al web www.badalona.cat.

23è Premi literari Ciutat de Badalona de Narrativa - 27è Països Catalans Solstici d'Estiu

Les obres aspirants a aquest premi han de ser originals i inèdites, escrites en català i en prosa i s'han d'adreçar a un públic adult. Han de tenir una extensió mínima de 100 fulls i màxima de 300 fulls DIN-A4, mecanografiats per una sola cara i a doble espai. El premi consisteix en l'edició de l'obra guanyadora a càrrec de Viena Edicions, i un premi en metàl·lic de 2.000 euros

El jurat qualificador el formen: Montserrat Salgado, regidora de Cultura i Ciutadania; Isabel Monsó, representant de Viena Edicions; Maria Carme Palomeras, de l'associació Festa Nacional dels Països Catalans de Badalona; Daniel Nomen, professor; Agnès Rotger, escriptora; Gerard Guerra, filòleg; i Isidre Sala, de la llibreria El Full, que actuarà com a secretari sense vot.

Cal trametre els originals a la llibreria El Full (carrer de Guifré, 109, 08912 Badalona). El termini de presentació s'acaba el 31 de març de 2014.

14è Premi literari Betúlia de Poesia - Memorial Carme Guasch

Les obres aspirants al premi han de ser originals i inèdites, escrites en català i d'una extensió mínima de 250 versos i màxima de 500 versos, presentats en fulls DIN-A4, mecanografiats per una sola cara i a doble espai. Els versos poden repartir-se en un recull de poemes o bé formar un únic poema. El premi consisteix en l'edició de l'obra guanyadora a càrrec de Viena Edicions, i un premi en metàl·lic de 1.000 euros.

El jurat qualificador el formen: Montserrat Salgado, regidora de Cultura i Ciutadania; Enric Viladot, editor de Viena Edicions; Martí Noy, escriptor; Paco Fanés, poeta; Marçal Font, escriptor; Valentí Soler, escriptor; i Isidre Sala, de la llibreria El Full, que actuarà com a secretari sense vot.

Cal trametre els originals a la llibreria El Full (carrer de Guifré, 109, 08912 Badalona). El termini de presentació s'acaba el 31 de març de 2014.

16è Premi literari Ciutat de Badalona de Narrativa Juvenil

Les obres aspirants al premi han de ser originals i inèdites, escrites en català i en prosa, d'una extensió mínima de 50 fulls i màxima de 150 fulls DIN-A4, mecanografiats per una sola cara i a doble espai. Han d'adreçar-se a joves d'entre 12 i 16 anys. El premi consisteix en l'edició de l'obra guanyadora a càrrec de Bromera Edicions, i un premi en metàl·lic de 1.000 euros.

El jurat qualificador el formen: Montserrat Salgado, regidora de Cultura i Ciutadania; Josep Gregori, editor d'Edicions Bromera; Eva Santana, escriptora; Maria Carme Roca, escriptora; Jordi Cervera, escriptor; Rubèn Montañá, escriptor, i Isidre Sala, de la llibreria El Full, que actuarà com a secretari sense vot.

Cal trametre els originals a la llibreria El Full (carrer de Guifré, 109, 08912, Badalona). El termini de presentació s'acaba el 31 de març de 2014.

7è Premi literari de Teatre Breu Inicia't

Les obres aspirants al premi han de ser originals i inèdites, escrites en català i en prosa, d'una extensió entre 25 i 35 fulls DIN-A4, mecanografiats per una sola cara i a doble espai, amb lletra Arial de cos 12. Han de ser adreçades a persones majors de 16 anys. Quedaran expressament eliminats els monòlegs. El premi consisteix en l'edició de l'obra guanyadora a càrrec de l'editorial Pont del Petroli.

El jurat qualificador el formen: Montserrat Salgado, regidora de Cultura i Ciutadania; Caterina Teixidó, Joan Puche, Natàlia Isern, Montserrat Duran, Maria Àngels Domingo, Felicitat Comas, Joan Soler Amigó i Jaume Arqué, que actuarà com a secretari sense vot.

Cal trametre els originals al Teatre Zorrilla (carrer Sant Miquel, 54, 08911 Badalona), abans del 28 de febrer de 2014.

Un cop finalitzat el període de recepció de les obres, els membres del jurat escolliran les tres finalistes que es faran públiques als webs www.teatrezorrilla.cat i www.escena.cat, el dia 6 de maig de 2014. Els dies 23 i 30 de maig i 6 de juny es faran a l'Espai Betúlia (carrer d'Enric Borràs, 43-47) les lectures dramatitzades de les obres finalistes i els assistents podran puntuar cadascuna de les obres.

Compartir Compartir en Twitter Version imprimible Version PDF

Comentarios

Deja un comentario

NUEVO
Requiere confirmación por e-mail para evitar el uso de spammers. El e-mail es obligatorio.


Comentario:

Mira las condiciones aquí
Nombre:
Email:
(no se publicará)
Web:
Código de seguridad: Suma 4 y 3

Últimas noticias

02/07/20 19:14
L’Ajuntament de Badalona organitza trobades culturals per reactivar les activitats dels casals de gent gran tancats per la Covid-19

02/07/20 06:56
Una excavació arqueològica al carrer del Temple de Badalona descobreix una peça singular de la baixa Edat Mitjana

01/07/20 06:49
Badalona situa la taxa de contagis de la Covid-19 en la mitjana de Catalunya i més baixa que la majoria dels municipis del seu entorn

30/06/20 15:42
Des d’aquest dimecres 1 de juliol les biblioteques públiques de Badalona amplien els seus serveis

26/06/20 07:05
Aquest dilluns 29 de juny s’inicia l’obertura parcial de les instal·lacions esportives municipals


Aviso Legal  -  Política de Privacidad  -  Contacto

La 'b' estilizada es un diseño de Manuel Esteban - Badanotis© 2009 - 2020 - Contacto webmaster